dilluns, 19 d’abril del 2010

Tornem a casa

Després d'una llarga inactivitat en aquest bloc i en els escenaris Diapaswing torna a la càrrega, i és que la crisi no perdona i el món de l'espectacle està fatal! Els ajuntaments no tenen quartos i els grups musicals anem tirant com podem. Aquest cap de setmana però, i després de cinc anys, hem tornat a atuar al nostre poble, on, com diu la dita, mai no hem estat profetes i sempre hem tingut millor acollida fora que a dins, i amb això no vull dir que el públic santboià no respongui positivament, tot al contrari, sinó que em refereixo a que mai hem estat presos seriosament com a la resta d'escenaris de tot Catalunya on hem actuat en tot tipus d'events, ja siguin festes majors a la plaça de la vila, grans envelats, actes de final o d'inici de festa, etc.
Pel que fa a la col·laboració d'ahir, l'acte va ser un concert solidari en favor de les víctimes del terratrèmol d'Haití i diverses agrupacions vocals de la Vila hi van participar. Agraïm a l'organització que pensés en nosaltres així com al caliu que ens va donar el públic present.
Aprofito per fer una altra reivindicació: can Massallera és un dels pocs espais de la vila preparats per acollir actes d'aquest estil i realment l'acondicionament acústic és molt deficient, tant pel públic com per l'artista. Les actuacions en aquest recinte són força complicades de dur a terme pels cantants i la climatització del local fa que qui hi canti pateixi per les seves cordes vocals constantment. Des d'aquí demano que ja és hora de que el poble tingui una sala de concerts com deu mana i l'ajuntament de Sant Boi comenci a pensar ja en fer un auditori com cal.
Gràcies a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Locations of visitors to this page